Yhteystiedot

Fibe Oy

Välisaarentie 71 

69820 Räyrinki

 

Käyntiosoite: Finniläntie 7

 

Hannu 040 086 5702

Petri     040 590 5158

 

hannu.tikkakoski@fibe.fi

petri.tikkakoski@fibe.fi

 

PYYDÄ TARJOUS ›

River House Oy / Fibe on Vetelissä toimiva urheilu- ja vapaa-ajan asuja valmistava perheyritys. Yrityksemme on perustettu vuonna 1993.

Tarjoamme asiakkaille niin urheiluseuroille, yrityksille kuin yksityisille henkilöille peliasuja, vapaa-ajan asuja ja - varusteita. Pääosin kaikki tuotteet valmistetaan kotimaisista kankaista, joiden värjäyksessä käytämme sublimaatio tekniikkaa. Sublimaatio tekniikan avulla pystymme toteuttamaan asiakkaan yksilölliset toiveet, sekä saamaan mainos- ja logopainatukset osaksi kankaan värjäystä. Näin mainostajien ei tarvitse olla huolissaan mainosten pysyvyydestä.
Sublimaatio painatuksen jälkeen ei enään tarvita erilliisä flex-yms painatuksia. 

Asujen suunnittelu, tulostus ja valmistus tapahtuu kokonaan  Suomessa

Asiakkaidemme toiveesta olemme pyrkineet tarjoamaan asiakkaille myös valmisasuja, joihin teemme painatukset flex-painatuksella sekä brodeerauksella. Tarjoamme painatus palveluita myös asiakkaan omiin asusteisiin. Pyrimme olemaan palveluissamme joustavia ja kuuntelemaan asiakkaiden toiveita. Isojen seurojen ja yhteisöjen yhteistilaukset ovat usein asiakkaalle aikaa vieviä hankkeita, joten meidän tehtävämme on tehdä se mahdollisimman helpoksi!

Fibe pelipaidat

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA