Fibe Uutisia Yhteys
eng swe

KOTIMAISET FIBE-pelipaidat salibandyyn

valiviiva

Valmistamme peliasut salibandyyn sublimaatiotekniikalla, jolloin väri- ja kuviointimahdollisuudet ovat rajattomat. Sublimaatio tarkoittaa, että kaikki logot, numerot, nimet ja muut tiedot painetaan suoraan valkoiseen kankaaseen jo ennen ompelua. Sublimaatioasussa sponsorit tulevat esille monivärisinä ja ovat yhtä kestäviä ja kulumattomia kuin asukin..Sponsoreiden logojen määrä ei vaikuta pelipaidan hintaan , silla KAIKKI sisältyvät mukaan. Salibandyn kangasvaihtoehtoja on useita ja paidan kaulukset ja hihat voidaan toteuttaa toiveiden mukaan.

Naisille tarjoamme omalla leikkauksella toteutetun pelipaidan ja uutuutena on pelihame. Pelihame toteutetaan sublimaatiotekniikalla ja se valmistetaan lycrasta. Hameosan alla on microshortsit.

Tarjolla on myös valikoima edustamiamme valmisasuja joihin numerot, nimet ja mainokset voidaan painaa flex- painatuksella ja brodeerauksella.

Meiltä salibandyjoukkueesi saa myösseuravärein ja logoin varustellut pelisukat,lämmittelyasut, harjoitusliivit, päähineet ja fanituotteet!

Uutuutena Fibeltä myös laadukkaat pitkävartiset pelisukat seuravärein ja logoin. Kysy lisää