Fibe - For every game - Made in Finland

PESÄPALLO

PESÄPALLO

Laadukkaat ja kotimaiset peliasut pesäpalloon

 

Valmistamme 20-vuoden kokemuksella pesäpalloasuja niin ammattilaiskäyttöön kuin harrastajille. Peliasut valmistetaan sublimaatiotekniikalla, joka tarkoittaa sitä, että asiakkaan toivomat värit ja kuviot sekä kaikki mainokset, logot ja numerot painetaan

kankaalle ennen ompelua.  Näin mainokset ovat kestäviä eikä niitä tarvitse painattaa jälkikäteen. 

 

Peliasut voidaan valmistaa täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti tai käyttämällä valmismallistoa. Pesäpallomallistosta löydät asut junioreille, naisille sekä miehille. Mallistostamme löytyy myös naisten joustavat lyckrahousut. 

 

Pesisasujen materiaalina käytetään lajiin soveltuvia ja kestäviä kangasmateriaaleja. Pesäpalloasut valmistetaan alusta loppuun kotimaisesti. 

 

Meiltä saat myös nimi - ja numerotarrat, fanituotteet, mailakassit, lämmittelyasut, pelisukat, pelinjohtajapaidat sekä viralliset jokeripaidat. 

 

   

Pesäpallo pelipaita

Pesäpalloliivi

 

Peliliivit voidaan valmistaa käyttämällä suunnittelupohjana suunnittelijoidemme valmiita malleja, joiden värejä voidaan vaihtaa halutun mukaan. Asut voidaan tehdä myös täysin yksilöllisesti asiakkaan toiveiden. Mainokset sekä logot sisältyvät aina hintaan.

 

Materiaaleina on lajiin kehitettyjä erikoisneuloksia; etuosa tiiviimpää polyesterneulosta,joka kestää paremmin hiekkatekonurmen rasituksia ja takaosa hengittävää materiaalia. Etuosaan on mahdollista laittaa syöksysuoja vahvistamaan kangasta.

 

Mallit: Miehet, Naiset ja Juniorit

Kaulusmallit: V-kaulus, U-kaulus, O-kaulus 

 

Numero- ja nimitarrat ommellaan valmiiksi.

 

Valmistamme myös pesäpalloliiton hyväksymät jokeripaidat. Jokeripaidat voidaan tehdä myös seuran omilla kuviolla, väreillä sekä mainoksilla. 

 

Kysy tarjous pesäpalloliiveistä ›

Pesäpallohousut

 

Pesäpallohousut voidaan valmistaa käyttämällä suunnittelupohjana suunnittelijoidemme valmiita malleja, joiden värejä voidaan vaihtaa halutun mukaan. Asut voidaan tehdä myös täysin yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mainokset sekä logot sisältyvät aina hintaan.

 

Materiaalina on lajiin kehitetty erikoisneulos, kuten peliliivissäkin. Housut sisältävä takataskut. Housun etuosaan voidaan myös laittaa syöksysuojat vahvistamaan kangasta.

 

Mallit: Miehet, naiset sekä Juniorit.

 

Naisille ja tytöille on vaihtoehtona myös joustavat ja ihonmyötäiset lycra-housut. 

Kysy tarjous pesäpallohousuista ›

Aluspaidat

 

Aluspaidan materiaalina on polyester-neulos ja varasto väreinä on valkoinen sekä musta. Aluspaita voidaan myös värjätä kokonaan  asiakkaan omilla väreillä, sisältäen mainokset sekä logot. 

 

Mallit: Miehet, Naiset sekä Juniorit

Kaulusmallit: Matalakaulus sekä poolokaulus, johon on voidaan laittaa mainos. 

 

Hihoihin on mahdollista ommella erikoissyöksysuojat vahvistamaan hihaa.

Kysy tarjous aluspaidoista ›

Pesäpalloasu referenssejämme

<b>Pesäpallo </b><br>Pesäpallotilanne 1
<b>Vive pesäpallopaita</b>

Fibe pelipaidat

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA