Fibe Uutisia Yhteys
eng swe

KOTIMAISET pesisasut pesäpalloon

valiviiva

Valmistamme pesäpalloasut sublimaatiotekniikalla kestävästä pesäpalloneuloksesta. Sublimaatio tarkoittaa, että kaikki logot, numerot, nimet ja muut tiedot painetaan suoraan valkoiseen kankaaseen jo ennen ompelua.  Sublimaation avulla toteutamme peliasun värityksen ja kuvioinnin juuri sellaisena kuin sen haluat. Mainoksista tulee kestäviä ja kulumattomia ja spronsoreiden määrä ei vaikuta kustannuksiin millään tavalla, koska jokaista mainosta ei tarvitse kiinnittää erikseen..ENÄÄN EI TARVITA MITTÄÄN JÄLKIPAINATUKSIA !!

Peliasun selkäosa on hengittävää coolmax-kangasta.ja muut osat erikois pesiskangasta.Peliasuissa on naisille,miehille ja junioreille omat kaavoitukset ja valmistamme pelihousuja myös lycrasta. Meiltä saat tietysti myös housut,aluspaidat, jokeripaidat, numerosarjat ja nimilaput. Syöksysuojia ja –vahvikkeita voidaan lisätä tarpeen mukaan aluspaitaan, housuihin ja pelipaitaan.

Peliasujen lisäksi kysy myös sublimaatiovalmisteista mailakassia, fanituotteita, lämmittelyasuja ja pelinjohtajapaitoja! Kysy tarjousta !!

Uutuutena pitkätpelisukat seuraväreillä ja logolla! Kysy lisää!

 

Fibe superpesiksen virallinen pääyhteistyökumppani kausilla 2011, 2012, 2013 ,2014 ja 2015 !!!
 
Pesäpallo Pesäpallo