Fibe - For every game - Made in Finland

JALKAPALLO

JALKAPALLO

Laadukkaat ja kotimaiset peliasut jalkapalloon

 

Valmistamme 20-vuoden kokemuksella jalkapallo peliasuja niin ammattilaiskäyttöön kuin harrastajille. Peliasut valmistetaan sublimaatiotekniikalla, joka tarkoittaa sitä, että

asiakkaan toivomat värit ja kuviot sekä kaikki mainokset, logot ja numerot painetaan kankaalle ennen ompelua.  Näin mainokset ovat kestäviä, eikä niitä tarvitse painattaa

jälkikäteen. 

 

Peliasut voidaan valmistaa täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti tai käyttämällä valmismallistoa. Jalkapallomallistosta löydät asut junioreille, naisille sekä miehille.

 

Tarjolla on myös valikoima edustamiamme valmisasuja joihin numerot, nimet ja mainokset voidaan painaa flex- painatuksella ja brodeerauksella. Meiltä joukkueesi saa seuravärein ja logoin varustellut pelisukat, lämmittelyasut, harjoitusliivit, päähineet ja fanituotteet.

Jalkapallo peliasut

Jalkapallo pelipaidat

 

Pelipaidat voidaan valmistaa käyttämällä suunnittelupohjana suunnittelijoidemme valmiita malleja, joiden värejä voidaan vaihtaa toiveidenne mukaan. Asut voidaan tehdä myös täysin yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kaikki mainokset ja logot sisältyvät hintaan.

 

Mallit: Miehet, Naiset sekä Juniorit

Kaulusmallit: V-Kaulus, U-Kaulus, O-kaulus

 

Materiaaleina voi olla 100 % polyester neulos, cool-max neulos, polyester-elastaani (joustava) tai lycra-neulos asiakkaan tarpeiden mukaan. Paidat voidaan tehdä lyhyt tai pitkähihaisena. 

Kysy tarjous pelipaidoista ›

Jalkapalloshortsit

 

Pelishortsit voidaan valmistaa käyttämällä suunnittelupohjana suunnittelijoidemme valmiita malleja, joiden värejä voidaan vaihtaa toiveidenne mukaan. Shortsit voidaan tehdä myös täysin yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kaikki mainokset ja logot sisältyvät aina hintaan.

 

Pelishortseissa materiaaleina voi olla 100 % polyester neulos, cool-max neulos, polyester-elastaani (joustava) tai lycra-neulos asiakkaan tarpeiden mukaan. 

 

Mallit: Miehet, Naiset sekä Juniorit

 

Kysy tarjous shortseista ›

Jalkapalloasu referenssejämme

<b>jalkapallo 1</b>
<b>monkulat ka</b>
<b>75341228_3957857327573884_8221435718082232320_n</b>
<b>mustajalkki</b>
<b>mikkola1</b>
<b>jalkapallo1</b>
<b>monkulat6</b>

Fibe pelipaidat

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA