Fibe Uutisia Yhteys
eng swe

KOTIMAISET FIBE-pelipaidat jalkapalloon

valiviiva

Meiltä saat laadukkaat kotimaiset jalkapallopeliasut. Valmistamme jalkapallopelipaidat,shortsit ja meiltä saat myös jalkapallosukat seuravärein ja logolla.Kangasvaihtoehtoja meillä on valittavissa useita ja väri- ja kuviointimahdollisuudet ovat rajattomat. Toteutamme asut sublimaatiotekniikalla. Sublimaatio tarkoittaa, että kaikki logot, numerot, nimet ja muut tiedot painetaan suoraan valkoiseen kankaaseen jo ennen ompelua. Tällä tekniikalla mainoksista tulee kestäviä ja kulumattomia ja spronsoreiden määrä ei vaikuta kustannuksiin millään tavalla, koska jokaista mainosta ei tarvitse kiinnittää erikseen.

Pelipaitojen kaulusvaihtoehtoja on useita ja paitoja saa sekä lyhyt- että pitkähihaisina. Kokoja valmistetaan aina pienimmistä junioreista isoihin pelimiehiin saakka. Fibe sublimaatioasusta tehdään juuri teidän toiveidenne mukainen asu!

Naisille on saatavissa omalla leikkauksella valmistettu pelipaita!

Valikoimissamme meillä on myös Stannon ja Printmarkin valmispeliasuja, joihin voimme painaa numerot ja mainokset erikseen flex-painatuksella tai brodeeraamalla. Kysy ihmeessä myös pelisukkia, harjoitusliivejä, kapteeninauhoja sekä lämmittelyasuja!

Uutuutena Fibeltä myös laadukkaat pitkävartiset pelisukat ; seuravärein ja -logoin !! 

 
Jalkapallo Jalkapallo